Over ons

WP -monitoring is gespecialiseerd in het updaten en monitoren van websites. Door mijn specialisme en jarenlange ervaring kan ik u garanderen op uitstekende bediening van uw WordPress website. WP-monitoring kan iedereen bedienen met een WordPress blog, bedrijf/mkb-website –en/of kleine tot-middel grote Woocommerce webwinkel (plug-in van WordPress). Tevens kan ik ook een back-up(s) voor u onderhouden en uw WordPress website monitoren op security en performance.

Het voordeel van monitoren, updaten en onderhouden is dat u tijd bespaard en het hoge veiligheidsvoordelen biedt.

Hoe kunt u beginnen? U meldt zich aan via de website, ik neem contact met u op om uw website -en wensen samen te bespreken. Ik ga aan de slag met uw website, vervolgens zal ik de werkzaamheden doorvoeren samen in overleg met u.

WP- Monitoring is een onderdeel van Q-webbeheer (www.qwebbeheer.nl).

Veiligheid: een website die up-to-date biedt veel voordelen, waaronder: de website heeft minder kans om gehackt te worden, bovendien is veiligheid zeer bevorderlijk voor de snelheid van de website.

Veiligheid is een must voor een goed werkende website. Een veilige website geeft vertrouwen aan de klanten of de personen die de website bezoeken. Door het monitoren van de website worden infecties snel opgespoord. Bij de ontdekking van een hack kunt u snel reageren om de hack op te lossen. Ik los met het scannen geen hack op, mist een extra opdracht komt.

Ik bied verschillende frequenties van scannen aan: 1 keer per maand, 1 keer per week of 1 keer per dag. Voor meer informatie hierover verwijs ik u door naar ‘pakketten’. U kunt ook altijd contact met mij opnemen om te kijken welk pakket het beste past bij u. Het up-to-date houden van de website/plug-ins verkleint de kans op gehackt te worden. Hierdoor werkt u website het meest optimaal op het gebied van snelheid.

Tijdsbesparing: doordat u het monitoren van de website aan mij overlaat, heeft u meer tijd voor andere zaken. Doordat we alles in overleg doen, heeft u altijd nog het gevoel dat de website van u is.

Doordat u het monitoren en beheren van uw website uit handen geeft aan mij, is dat een efficiënte en effectieve manier voor u om met uw tijd om te gaan. Ik ga altijd in overleg met u te werk.

Dit overleg kan op de manier die het best bij u past. Alle contactmomenten zijn er op gericht op zoveel mogelijk tijdsbesparing voor u.

Passie: alle websites worden met veel passie en professionaliteit beheert, door mijn jarenlange ervaring met veel verschillende vormen van websites kan ik deze kwaliteit ook waarborgen.

Door mijn jarenlange ervaring werk ik met veel passie en professionaliteit voor u. Ik probeer mijn kennis over de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid op websites, Worpress en trends up-to-date te houden door veel te lezen op fora. Ik hou ook actief een security website bij en ik vergaar veel informatie via mijn Twitter-account. Ik ben dagelijks bezig om alles actief te volgen, bij te houden en alles te lezen over de bovengenoemde gebieden.

Door deze interesse en het up-to-date houden van mijn kennis, kan ik sneller, efficiënter en effectiever te werk gaan om dan ik van alle ontwikkelingen op de hoogte ben. Deze manier ziet u terug in de manier van werken van mij en dan vooral zeker op het gebied van veiligheid en tijdsbesparing.

Copyright  WP-Monitoring

HET TEAM

Afbeelding mannelijk | wpmonitoring.nl

Frans-Jozef Geerets

Eigenaar WP Monitoring
Afbeelding vrouwelijk | wpmonitoring.nl

Start up communicatie

Hoogstwaarschijnlijk dat we later gaan uitbreiden tot het expert pakket’

Voor mijn werk als communicatieadviseur is het belangrijk om dat het medium waarop we communiceren snel en effectief werkt. Ik werk bij een grote organisatie die communicatieadvies geeft bij het inzetten van goede doelen. We zijn een start-up, ongeveer twee jaar geleden begonnen en nu in de leerfase nog. Hierdoor […]

Afbeelding mannelijk | wpmonitoring.nl

Squash-rackets.nl

Squash Blog

SQUASH-RACKETS.NL BLOG Squash racket reviews en squash nieuws, informatie en tips

Afbeelding vrouwelijk | wpmonitoring.nl

Astrid Roox Fotografie

All round fotografe regio Venlo

Als fotograaf werk ik veel op lokatie en in mijn fotostudio aan huis. Mijn specialismen zijn huwelijksreportages verzorgd door twee fotografen die elkaar perfect aanvoelen,portretfotografie, glamourfotografie met visagie en styling en fotografie t.b.v. reclame/publicatie. Voor meer informatie stuur een mail naar  [email protected]