Testimonials

Testimonials

'Hoogstwaarschijnlijk dat we later gaan uitbreiden tot het expert pakket’
Voor mijn werk als communicatieadviseur is het belangrijk om dat het medium waarop we communiceren snel en effectief werkt. Ik werk bij een grote organisatie die communicatieadvies geeft bij het inzetten van goede doelen.
We zijn een start-up, ongeveer twee jaar geleden begonnen en nu in de leerfase nog. Hierdoor hebben wij weinig tijd over om onze website te monitoren. Via Google kwam ik bij WP-monitoring terecht, een zeer professioneel, helder en duidelijk bedrijf. ‘Hier hou ik van, alles duidelijk.’ Mijn gegevens waren ingevuld op het contactformulier, nog geen twee uur later werd ik al teruggebeld. Een erg goede service, hierdoor konden we snel aan de slag gaan.
Voor ons bedrijf is het belangrijk dat onze website altijd snel en up-to-date is, zeker omdat wij net beginnen. We hebben in eerste instantie gekozen voor het starter pakket gekozen. Na een tijd kwamen we erachter dat we toe waren aan een ruimer pakket en daarom hebben we nu gekozen voor het basis pakket. ‘Hoogstwaarschijnlijk dat we later gaan uitbreiden tot het expert pakket’.
De belangrijkste punten voor ons om te kiezen voor WP-monitoring waren: duidelijke communicatie, helderheid, snelheid en natuurlijk een uitstekende service.
Start Up
Communicatie
Squash racket reviews en squash nieuws, informatie en tips
Als fotograaf werk ik veel op lokatie en in mijn fotostudio aan huis. Mijn specialismen zijn huwelijksreportages verzorgd door twee fotografen die elkaar perfect aanvoelen,portretfotografie, glamourfotografie met visagie en styling en fotografie t.b.v. reclame/publicatie.