Websitebeheer

logo wpm 1200-675

Veiligheid voor alles. WP-monitoring begon 15 jaar geleden met het websitebeheer onder het mom van ‘veiligheid voor alles’. Ondertussen is WP-monitoring uitgegroeid tot een bedrijf dat verschillende pakketten aanbiedt van verschillende niveaus van websitebeheer. Wat begon als een kleine klus voor enkele websites, is nu uitgegroeid tot een grote verantwoordelijkheid voor meerdere  MKB-websites.

Websitebeheer is meer dan het plaatsen van een blog

Het is noodzakelijk om de updates van je websites bij te houden, deze updates worden gemaakt om bescherming te bieden van aanvallen van hackers. Volgens veiligheidssite Secupress.me  is het risico op een aanval van hackers het ongewenste neveneffect van de grootste kracht van WordPress. Bijna 24% van alle websites die nu online zijn gebouwd met WordPress. Als je zo veel mogelijk websites wilt kraken, is het een logische volgende stap dat je dan het meest gebruikte type aanvalt.

Naar aanleiding van dit ‘gevaar’, hieronder een paar goede tips om je website zelf goed te beheren:

  • Gebruik een goed wachtwoord! Probeer zoveel mogelijk de verleiding te weerstaan om een wachtwoord te kiezen dat gemakkelijk te onthouden is, zoals: je woon/werkplaats, de naam van je kinderen, je leeftijd etc.
  • Bewaar geen wachtwoorden in de Cloud. Simpele tip: schrijf je wachtwoorden op.
  • Installeer een goede Firewall, security plug-in.
  • Hou de updates goed bij!

Naast deze tips, kunt u voor alle zekerheid het monitoren van uw website aan WP-monitoring overlaten. Doordat u het monitoren over laat aan een professional, verkleint u de kans aanzienlijk om gehackt te worden. Dit komt doordat WP-monitoring alle updates voor u nauw in de gaten houdt. Ook zorgt WP-monitoring ervoor dat uw website altijd up-to-date is. De kans blijft nog altijd dat uw website gehackt kan worden, maar omdat wij adequaat kunnen handelen blijft de schade van de hack beperkt.

Geef een reactie