WooCommerce 3.3.1 fix release notes

woocommerce-logo 1200-675

WooCommerce 3.3.1 is nu beschikbaar. Deze versie lost conflicten op met een handvol thema’s die sjabloonbestanden uitvoeren vanaf 3.2.x die dus niet compatibel waren met de 3.3.0-update.

Je hebt misschien gezien dat 3.3.0 al snel na release uit WordPress.org werd verwijderd; dit was om het team de tijd te geven dieper in te gaan op de conflicten die worden gemeld en te voorkomen dat meer gebruikers dezelfde problemen tegenkomen.

Het probleem was van invloed op thema’s met template-overrides van 3.2.x die niet compatibel waren gemaakt met 3.3. Over het algemeen raden we aan dat thema’s hooks gebruiken in plaats van template-overschrijvingen. Thema’s zoals Storefront (die geen sjabloonoverschrijvingen gebruikt) waren compatibel bij de lancering.

Om deze problemen op te lossen, hebben we een aantal van de meest voorkomende thema’s geselecteerd die worden uitgevoerd op WooCommerce-winkels en vervolgens getest op compatibiliteit met de 3.3.1-release. Daarnaast hebben enkele thema-auteurs tests uitgevoerd en updates uitgegeven om compatibiliteit te garanderen.

Dit is een leerervaring voor ons geweest en heeft problemen aan het licht gebracht in de uitbreidbaarheid van het sjablonensysteem en de verbroken verbinding tussen ons team en thema-auteurs die actief zijn op externe markten. We hopen in de nabije toekomst oplossingen voor deze problemen te vinden.

We zijn hoopvol dat de meerderheid van de problemen nu is opgelost en we kunnen doorzetten. ~ 90 commits hebben deze release gehaald. De volledige changelog staat hieronder.

Bron: Woocommerce blog

Tekst is “machine” translated

Geef een reactie